Turistička organizacija opštine Budva (TOB) pozvala je sve zainteresovane da nominuju kandidate za dodjelu nagrada Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva (TOB) pozvala je sve zainteresovane da nominuju kandidate za dodjelu nagrada Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu u Budvi za prošlu godinu.

Pozivamo najširu javnost – građane, zainteresovane subjekte, preduzeća, da direktno učestvuju i nominuju kandidate za dodjelu godišnjih nagrada u predviđenim kategorijama za kvalitet i doprinos razvoju turizma u Budvi za prošlu godinu“, navodi se u saopštenju.

Javni poziv za dostavljanje predloga, odnosno prijava po utvrđenim kategorijama je otvoren i traje do 10. marta.

TOB, kako je saopšteno, i ove godine organizuje dodjelu godišnjih nagrada sa ciljem unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, razvijanja i unapređenja dobrih odnosa među turističkim poslenicima, podizanja turističke kulture i razvoja turističke ponude grada Budve.

Zbog specifičnosti godine za nama, u kojoj je turizam, uslijed pandemije coronavirusa, u svim svojim segmentima uglavnom stagnirao, ove godine se nagrada neće dodijeliti u pojedinim kategorijama, a postojeće će se, jednim dijelom, prilagoditi novonastalim okolnostima“, navodi se u saopštenju.

Najuspješnijima će se nagrada dodijeliti u kategorijama Kompanije, institucije, promotivne aktivnnosti, u šta spada nagrada za najuspješniji ugostiteljski objekat, odnosno novi hotel, novi objekat u privatnom smještaju i novi restoran.

Nagrada će se dodijeliti i za najbolji projekat koji doprinosi unaprjeđenju turističke ponude i vizuelnog identiteta grada, najbolju promotivnu aktivnost (promotivna kampanja), kao i za najbolji u kategoriji medija iz oblasti turizma.

U kategroji Pojedinci, nagrada se dodjeljuje za najboljeg direktora – menadžera turističko-ugostiteljske kompanije, recepcionera, konobara, sobaricu, kuvara, poslastičara, vatrogasca i najboljeg komunalnog radnika.

Najbolje učenike stručnih zanimanja direktno će predlagati školske institucije“, navodi se u saopštenju.

Predloge, odnosno prijave za dodjelu nagrada u predviđenim kategorijama potrebno je dostaviti TOB-u na e-mail adresu: info@budva.travel sa naznakom prijava za nagradu Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu u Budvi za prošlu godinu.

Prijava sadrži naziv objekta, projekta, promotivne aktivnosti ili pojedinca koji se nominuje, kratko obrazloženje o nominovanom uz prilaganje sve dokumentacije koju predlagač smatra za relevantnu, a mogla bi doprinjeti boljem isticanju kvaliteta i postignutih rezultata, kao i osnovne podatke o predlagaču, odnosno ime i prezime (naziv kompanije, institucije, preduzeća, organizacije), adresa, e-mail i broj telefona.

Na osnovu ponuđenih kategorija komisija sastavljena od pet članova ocjenjuje pristigle prijave. Nagrada se dodjeljuje u obliku priznanja ili plakete.

Izvor: rtcg.me
Foto: Pinterest