Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja ponudu crnogorske destinacije na online B2B virtuelnom turističkom događaju, namijenjenom

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja ponudu crnogorske destinacije na online B2B virtuelnom turističkom događaju, namijenjenom turoperatorima i medijima sa tržišta centralne i istočne Evrope.

Predstavnici NTO će danas i sjutra, na događaju pod nazivom Around the world roadshow, putem prezentacija i online sastanaka upoznati turoperatore, agente prodaje i medije sa aktuelnim uslovima putovanja u Crnu Goru, kao i turističkom ponudom destinacije.

Sastancima će prisustvovati neki od najznačajnijih turoperatora i medija među kojima su Mistral HS, Travel Express, Business Traveller Poland, Avialiga, Exit Travel Club, Misja Travel Jan Olczykowski i Pelikan travel“, navodi se u saopštenju.

Iz NTO-s su objasnili da B2B događaj, koji je namijenjen uvezivanju turoperatora sa turističkim destinacijama, organizuje globalno udruženje i marketinška agencija Aviareps, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turoperatora i turističkih destinacija.

Događaj je okupio 11 izlagača i preko 180 agenata i medija iz Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Bugarske, Ukrajine, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Ta tržišta su posebno značajna za razvoj crnogorskog turizma imajući u vidu da su u 2019. godini ukrajinski turisti ostvarili preko 450 hiljada noćenja, a poljski približno 400 hiljada“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: rtcg.me
Foto: Blue IT / Jovan Jerkov