Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) otklonio je kvar u Kolašinu izazvan lošim vremenskim prilikama i obezbijedio uredno snabdijevanje električnom

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) otklonio je kvar u Kolašinu izazvan lošim vremenskim prilikama i obezbijedio uredno snabdijevanje električnom energijom ski centra Kolašin 1600.

Skijališta Crne Gore su saopštila da je visina sniježnog pokrivača na stazama izmedju 40 i 80 cm u zavisnosti od dijela skijališta.

“Danas će u funkciji biti cca 4.5 km staza dok ćemo narednih dana, a u skladu sa vremenskim prilikama, nastojati da stavimo u funkciju kompletnu infrastrukturu ski centra”, objavljeno je iz Skijališta Crne Gore .

Podsjećaju da mjere nijesu revidirane tako da je od vikendima i dalje na snazi zabrana međugradskog saobraćaja, dok u skladu sa mjerama restoran Troglava neće raditi 31. decembra i 1, 2, 6, 7, i 8. januara.

“Pozivamo sve ljubitelje snijega koji mogu da se usklade sa propisanim zdravstvenim mjerama da dođu na skijanje i uživaju u sportovima na snijegu, a o vremenskim prilikama i uslovima na skijalištu ćemo vas blagovremeno obavještavati”, navode iz Skijališta Crne Gore.

Izvor: rtcg.me
Foto: Skijališta Crne Gore