Prvi Novogodišnji online bazar u organizaciji NVU RUKE omogućiće lokalnim rukotvorcima da predstave svoje proizvode preko društvenih medija

Prvi Novogodišnji online bazar u organizaciji NVU RUKE omogućiće lokalnim rukotvorcima da predstave svoje proizvode preko društvenih medija (FB & Instagram). Ovim putem pozivaju se svi mali proizvođači, kreativci i stvaraoci umjetničkih i tradicionalnih rukotvorina da se odazovu Novogodišnjem online bazaru.

Cilj online bazara je da se podrže mali proizvođači i biznisi i podstaknu građani da više koriste njihove usluge i proizvode, kako bi zajedno potpomogli njihov opstanak. Da bi bili učesnici potrebno je da na svojim Facebook profilima ili stranicama napravite objavu sa 5 do 10 slika i/ili video zapisa vaših reprezentativnih proizvoda, sa naslovom #onlinebazarnvuruke i da tagujete stranicu @NVURUKE kako bi vas lakše pronašli. Da bi dočarali praznično raspoloženje molimo vas da vaš prilog bude u novogodišnjem stilu.

Objave će se postavljati na Facebook stranici i grupi NVU RUKE, koje imaju veliki broj posjeta, a za učesnike sa najviše lajkova pripremiće se i neka iznenađenja.

Izvor: hercegnovi.travel