Turistička organizacija Bar će i ove godine organizovati akciju „Najljepši novogodišnji izlog“ kako bi vlasnike lokala motivisala da, ukrašavanjem svojih izloga, doprinesu prazničnom raspoloženju u gradu

Turistička organizacija Bar će i ove godine organizovati akciju „Najljepši novogodišnji izlog“ kako bi vlasnike lokala motivisala da, ukrašavanjem svojih izloga, doprinesu prazničnom raspoloženju u gradu.
Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi, bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora, a komisija će od 16. do 26. decembra obilaziti grad i odabrati najljepše. Kriterijumi su sljedeći: kreativnost, originalnost, primijenjeni kolorit, preglednost, božićni i novogodišnji doživljaj, upotreba dekorativnih predmeta.
Glavne novčane nagrade osvojiće vlasnici tri najljepše ukrašena izloga i to: prvo mjesto 150€, drugo 100€ i treće 50€. Osim toga, za sve vas koji se posebno potrudite, TO Bar čuva specijalne nagrade u vidu pohvala i plaketa. U akciji učestvuju i ugostiteljski objekti i to oslikavanjem staklenih površina.
Za obilazak izloga u centralnom dijelu grada nije potrebno prijavljivanje, a za izloge u ostalim mjestima barske opštine potrebno je prijaviti se na tel: 311-633, 311-696 ili u Turističko informativnom birou na Topolici svakog radnog dana od 07-15h.
Novogodišnja čarolija nam nikada nije bila potrebnija. Zato, budite maštoviti i osvojite nagrade!

Izvor: visitbar.org